Joomla ThemesDeposit PokerNo Deposit Bonus
Home Parcare Bulgaria

Parcare Bulgaria

HOTELURI BULGARIA - INFORMATII GENERALE  

Marea majoritate a unitatilor de cazare din Bulgaria dispun de parcare proprie, pazita sau nu. Numarul de locuri de parcare al hotelului este mai mic (in unele cazuri semnificativ mai mic) decat numarul de camere din hotel, prin urmare locurile de parcare ale hotelului se vor ocupa in limita disponibilitatilor! O parte din hoteluri dispun si de parcare si de garaj (in special apart-hotelurile si complexele hoteliere). 

In multiple cazuri parcarea este gratuita/ inclusa in tarif, dar atentie (!) acest lucru nu garanteaza disponibilitatea locului de parcare. Unele hoteluri solicita taxa pentru ocuparea locului in parcarea pazita/ nepazita. Taxa medie pentru parcare este de circa 10 leva/masina/zi (circa 5 euro/zi) .

Deoarece tariful pentru locul de parcare NU face parte din conditiile contractuale, acesta poate varia in conformitate cu decizia managerului hotelului: tariful poate fi mai mare in varf de sezon si mai mic (sau deloc) in extrasezon.  

Turistilor care nu au gasit un loc disponibil in parcarea hotelului rezervat le recomandam o varianta alternativa - parcarea pe teritorul unei parcari pazite amenajate, contra cost. Unele hoteluri ofera chiar transfer (microbus/ masina) pana la parcarea amenajata cu care colaboreaza. Informatii solicitati de la receptie la momentul cazarii. 

Tarife informative pentru loc de parcare/garaj pe litoralul bulgar (tarife pe autoturism):

  • Russalka Holiday Village - 3 lv./zi,
  • Balchik: Ahilea, Mistral - 5 lv./zi,
  • Albena: 6 lv./sejur,
  • Nisipurile de Aur: Vistamar, Grifid Arabella, Grifid Boldero, Melia Grand Hermitage -20 lv./zi, Kaliakra Palace - 12 lv./zi, Gladiola, Gladiola Star, Joya Park, Elena, Excelsior, Kristal, Luna, Slavey - 10 lv./zi, LTI Berling Golden Beach/ Green Park, Sunrise -5 lv./zi, Garaj: Grifid Boldero - 15 euro/zi, Central - 14 lv./zi,
  • Obzor: Sol Luna Bay - 10 lv./zi, Casablanca- 5 lv./zi,
  • Sunny Beach: Barcelo - 50 euro/saptamana, Nessebar Beach - 60 lv/saptamana, Grand Victoria, Victoria Palace, Planeta, - 15 lv./zi, Amfora, Iberostar Sunny Beach, Imperial, Meridian, Trakia Plaza, Hrizantema, Forum, Globus - 10 lv./zi,
  • Nessebar: Festa Panorama - 8 lv/zi,
  • Pomorie: Festa Pomorie Resort, Via pontica Resort - 10 lv/zi, Sunset Resort - 5 lv/zi,
  • Duni: OBLIGATORIE in sezonul 2013 - pentru toti oaspetii hotelurilor din statiunea Duni - 6 lv/zi.

 

Lista informativa a hotelurilor care ofera GRATUITATE pentru parcare (serviciu inclus in tarif, asigurat in limita locurilor disponibile):

*         Balchik: hotel Elit SPA&Wellness 3*

*         Kranevo: hotel Kristel Park 3* - pachete cu AI

*         Nisipurile de Aur: Melia Grand Hermitage 5* - sejur de minim 7 nopti in camere tip -Dubla Level, Level Junior Suite sau Level Deluxe Suite.


Noi informatii despre parcarea in Albena

     Pentru o mai buna organizare a traficului din cadrul statiunii, urmatoarele reguli sunt introduse pentru autovehiculele care intra / ies din Albena in lunile iulie si august 2014 : Toate autovehiculele care intra in statiune au dreptul la o sedere gratuita de 30 de minute.

Sederile ce depasesc 30 de minute sunt taxate cu 6 BGN pentru fiecare 24 de ore de la intrarea in statiune.

Oaspetii cazati in hotelurile din statiune achita o taxa de intrare de 6 BGN valabila pentru intreaga perioada a sejurului. Incazul in care oaspetii ies si revin in statiune inainte de data de plecare, fiecare iesire prin punctul de control este taxata suplimentar cu 2 BGN/ autovehicul.

Noile reguli au ca scop reducerea traficului si a zgomotului din cadrul statiunii. La inceputul acestui an, au fost alocate zone pietonale si de sport suplimentare pe teritoriul Albenei, cu scopul de a oferi oaspetilor o vacanta cat mai linistita si atractiva .

 
SC NEOCLASSIC INVEST SRL - CIF RO 26529308 ; Nr. Reg. Com J04 /162 /2010 - Licenta de Turism nr. 5650 - Brevet de Turism nr. 14761 - Polita de Asigurare seria IF-i nr. 2854 /valabila pana in 03.2019/ GERMAN ROMANIAN ASSURANCE - GERROMA