Joomla ThemesDeposit PokerNo Deposit Bonus
Home GDPR

Protecția datelor cu caracter personal (GDPR)

Politica de confidențialitate

Atunci când vizitezi site-ul http://www.nctour.ro , când ne contactezi pentru o cerere de ofertă sau când apelezi la serviciile noastre, ne încredințezi informațiile tale. Scopul acestei Politici de confidentialitate este să îți arate ce date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele. Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile tale personale îți aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa.

Prin navigarea pe site-ul http://www.nctour.ro sau prin contactarea noastră și înscrierea la newsletter, declari că ai fost informat în mod adecvat asupra prelucrării datelor prin parcurgerea acestui document, denumit Politica de confidențialitate.

Definiții termeni

http://www.nctour.ro (sau site-ul) este un site de prezentare al S.C. Neoclassic Invest S.R.L. Site-ul este deținut și administrat de S.C. Neoclassic Invest S.R.L., cu sediul în Bacău, str. Banca Nationala , nr. 25, Pozitia 1, având CUI RO26529308, denumit în continuare Neoclassic Tour .

Potrivit Legii nr. 677/2001 și a Regulamentului (UE) 679/2016 (aplicabil în România din 25 mai 2018), Neoclassic Tour este operator de date cu caracter personal.

GDPR reprezintă Regulamentul (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE.

Date cu caracter personal înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoană vizată).

O persoană fizică identificabilă este o persoana care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Neoclassic Tour poate schimba această Politică de confidențialitate în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail.

Întrebări și solicitări

Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau dorești să îți exerciți drepturile legale în legătură cu datele pe care le deținem sau dacă ai îngrijorări cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidențialitate, te poți adresa responsabilului nostru cu protecţia datelor (DPO) Marius Radianu , telefon 0742977746 , e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Informații generale colectate

1. Informații pe care ni le furnizezi voluntar
Când utilizezi formularele de cerere de ofertă de pe site, când ne contactezi prin telefon sau e-mail sau comunici cu noi în orice mod, ne dai în mod voluntar informațiile pe care le prelucrăm. Aceste informații includ numele, prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon.
Cănd te abonezi la newsletter ne dai în mod voluntar adresa de e-mail.
Oferindu-ne aceste informații, noi le păstrăm în condiții de securitate și confidențialitate în baza noastră de date. Nu dezvăluim sau transferăm informații către terți.

2. Informații pe care le colectăm automat
Când navighezi pe site-ul nostru, este posibil să colectăm informații despre vizita ta pe site. Aceste informații pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care ai interacționat cu site-ul. Putem colecta aceste informații prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare. Poți vedea ce sunt cookie-urile citind în continuare această pagină.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

În privința datelor pe care ni le oferi voluntar prin completarea și trimiterea formularelor sau prin contactarea noastră în orice mod, temeiul legal este luarea unor masuri la cererea persoanei vizate inaintea incheierii unui contract (art. 5 alin. 2 lit. (a) din Legea nr. 677/2001) și pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

Atât potrivit legislației actuale, cât și potrivit GDPR (aplicabil din 25 mai 2018), consimțământul tău nu este cerut în situația în care prelucrarea este necesară pentru efectuarea de demersuri pentru încheierea unui contract, îndeplinirea unei obligații legale sau interesul legitim.

În privința datelor pe care le colectăm automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimțământul. Odată cu accesarea site-ului, îți dai în mod valabil consimțământul asupra prelucrării.

Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 10 ani de la ultima vizită pe site sau ultima interacțiune cu noi, în următoarele scopuri:

  • pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii unui contract;
  • pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;
  • pentru activitati de marketing, insa numai in situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil;
  • pentru a oferi si imbunatatii serviciile pe care le oferim.

Pentru a nu mai primi mesaje promoționale, poți urma instrucțiunile de dezabonare incluse în fiecare e-mail.

Dezvăluirea și transmiterea informațiilor cu caracter personal

Nu vom dezvălui informațiile tale către terțe părți, pentru a fi utilizate în propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora. Totuși, este posibil să dezvăluim informațiile tale către următoarele entități:

  • Furnizori de servicii. Putem dezvălui informațiile tale altor companii care ne furnizează servicii și acționează în calitate de persoane împuternicite, cum ar fi companiile care ne ajută pentru facturare sau care trimit e-mailuri în numele nostru. Aceste entități sunt selectate cu o grijă deosebită pentru a ne asigura că îndeplinesc cerințele specifice în materie de protecție a datelor cu caracter personal. Aceste entități au o capacitate limitată de a utiliza informațiile tale în alte scopuri decât cel de a ne furniza servicii;
  • Instanțe de judecată, parchete sau alte autorități publice pentru a ne conforma legii sau drept răspuns la un procedură legală obligatorie (cum ar fi un mandat de percheziție sau o hotărâre judecătorească);
  • Altor părți cu consimțământul sau la instrucțiunile tale. În afara dezvăluirilor descrise în prezenta Politică de confidențialitate, este posibil să transmitem informațiile terților cărora consimți sau soliciți să efectuăm o asemenea dezvăluire.

În prezent, nu transferăm datele tale către state din afara Uniunii Europene. Dacă vom schimba politica, te vom informa în mod corespunzator, îți vom prezenta garanțiile aferente și îți vom solicita consimțământul.

Drepturile persoanelor vizate

  • Dreptul de retragere a consimțământului;
    În situația în care prelucrarea se bazează pe consimțământ, îți poți retrage consimțământul în orice moment și în mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza "> Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza cu subiectul retragere consimțământ.
  • Dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere;
  • Dreptul de a te adresa justiției;
  • Dreptul de acces;
    Ai dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care te privesc și, în caz afirmativ, ai dreptul de acces la datele respective.
  • Dreptul la rectificare;
    Ai dreptul de a obține de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc. În unele cazuri, este posibil să nu putem căuta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care îi furnizezi în solicitarea ta. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci când ne furnizezi numele și adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de către browser.
    În astfel de cazuri, în cazul în care nu te putem identifica ca persoană vizată, nu suntem în măsură să ne conformăm solicitării tale, cu excepția cazului în care furnizezi informații suplimentare care să permită identificarea. Ținându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.
  • Dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
    În situațiile în care datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor, s-a retras consimțământul și nu există un alt temei juridic pentru prelucrare, te opui prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea sau datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, ai dreptul de a obține ștergerea datelor care te privesc, fără întârzieri nejustificate.
  • Dreptul la restricționarea prelucrării;
    Ai dreptul de a obține din partea noastră restricționarea prelucrării în cazul în care se aplică unul din următoarele cazuri:
    1. contești exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite nouă să verificăm exactitatea datelor;
    2. prelucrarea este ilegală, iar tu te opui ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
    3. nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar tu ni le soliciți pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
    4. te-ai opus prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile noastre legitime prevalează asupra drepturilor tale.
  • Dreptul la portabilitatea datelor
    Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc și pe care ni le-ai furnizat într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastră, în cazul în care:
    1. prelucrarea se bazează pe consimțământ în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; și
    2. prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afectează în mod similar într-o masură semnificativă.
    Nu ai acest drept în cazul în care decizia:
    1. este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între tine și un operator de date;
    2. este autorizată prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplică operatorului și care prevede, de asemenea, măsuri corespunzătoare pentru protejarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale persoanei vizate; sau
    3. are la baza consimțământul tău explicit.

Cookie-urile

Un cookie este un fișier text de mici dimensiuni pe care un site îl salvează pe calculatorul sau dispozitivul tău mobil atunci când vizitezi un site. Cookie-urile sunt larg utilizate pentru a face site-urile funcționale sau pentru ca acestea să funcționeze mai eficient, precum și pentru a furniza informații deținătorilor site-ului.

Site-ul http://www.nctour.ro utilizează Google Analytics și Facebook Pixel, servicii de analiză web furnizat de Google, Inc. (Google) respectiv Facebook, care contribuie la analizarea utilizării site-ului. În acest scop, Google Analytics și Facebook Pixel utilizează cookie-uri.

Informațiile generate de cookie-uri cu privire la modul în care este utilizat site-ul – informații standard de utilizare a internetului (inclusiv adresa IP) și informații privind comportamentul vizitatorului într-o formă anonimă – sunt transmise către Google sau Facebook și stocate de acestea, inclusiv pe servere din Statele Unite. Înainte de a fi transmisă către Google sau Facebook, adresa IP este anonimizată.

În conformitate cu certificarea sa legată de scutul de confidențialitate (Privacy Shield), Google și Facebook declară că respectă cadrul UE-SUA privind scutul de confidențialitate. Google și Facebook pot transfera informațiile colectate de Google Analytics respectiv Facebook Pixel către o terță parte atunci când legislația impune acest lucru sau atunci când respectiva terță parte prelucrează informațiile în numele Google sau Facebook. În conformitate cu condițiile de utilizare ale Google Analytics și Facebook Pixel, Google și Facebook nu vor asocia adresa IP a utilizatorilor cu niciun fel de alte date deținute de Google sau Facebook.

Poți controla și/sau șterge cookie-uri după cum dorești. Poți șterge toate cookie-urile care sunt deja pe calculator sau alte dispozitive și poți configura majoritatea browserelor să împiedice plasarea acestora. Dacă optezi pentru ștergerea cookie-urilor, trebuie să ai în vedere că eventualele preferințe se vor pierde. De asemenea, dacă blochezi cookie-urile complet, numeroase site-uri (inclusiv al nostru) nu vor funcționa în mod adecvat. Din aceste motive, nu îți recomandăm să blochezi complet cookie-urile atunci când utilizezi site-ul http://www.nctour.ro .

 

 
SC NEOCLASSIC INVEST SRL - CIF RO 26529308 ; Nr. Reg. Com J04 /162 /2010 - Licenta de Turism nr. 5650 - Brevet de Turism nr. 14761 - Polita de Asigurare seria IF-i nr. 2854 /valabila pana in 03.2019/ GERMAN ROMANIAN ASSURANCE - GERROMA